KLEDING - DAMES MODE

Voor de allerlaatste damesmode bent u bij Chimère aan het juiste adres. Wij bieden u graag de allerbeste kwaliteit en dat vindt u terug in alle collecties. Chimère biedt u stijlvolle, modieuze kledingstukken die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen.

De gerenommeerde kledingmerken die wij in onze collectie voeren, staan garant voor een perfecte afwerking en heerlijk draagcomfort. Daarnaast selecteren wij kleding die goed met elkaar te combineren is.

Centraal staat dat u zich zowel vrouwelijk als comfortabel voelt in uw nieuwe kleding. Onze collectie bestaat daarom uit kledingstukken die tegelijkertijd camoufleren en accentueren, waardoor iedere vrouw zich krachtig en mooi kan voelen met onze kleding.

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar elegante, luxe of  stoere, simpele kleding, want bij Chimère is er voor ieder wat wils. Nieuwsgierig geworden? De koffie staat voor u klaar. Wij verwelkomen u graag in onze bijzondere zaak!

 

Momenteel vindt u onderstaande merken in onze kledingcollectie:

Over Chimère

In het winkelhart van Etten-Leur kunt u bij Chimère terecht voor de allerlaatste damesmode. Bent u op zoek naar een complete outfit of een mooie armband om uw nieuwe outfit helemaal af te maken? Voor kleding, schoenen, sieraden of tassen bent u bij ons aan het juiste adres.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Neem contact op!

Vragen over chimere of onze producten? Neem dan contact op met ons via:

Telefoonische zijn wij bereikbaar op: +31 (0)76 503 66699

Openingstijden

Wij zijn van maandag tot en met zondag geopend op de volgende tijden:

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 9:30 – 17:30
Woensdag 9:30 – 17:30
Donderdag 9:30 – 17:30
Vrijdag 9:30 – 21:00
Zaterdag 9:30 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00 (Iedere laatste zondag van de maand)

Onze locatie