SIERADEN

Chimère biedt u een veelzijdige collectie sieraden, waarmee u uw outfit helemaal af kunt maken. Wij hebben daarom een aantal merken voor u geselecteerd die niet alleen prachtige collecties hebben, maar ook nog eens perfect te combineren zijn met de kleding die u bij Chimère kunt vinden.

Zoals u van ons gewend bent, vinden wij kwaliteit ontzettend belangrijk. Ook voor de sieraden geldt daarom dat Chimère u een stijlvolle, modieuze collectie aanbiedt. Het bijzondere aan de verschillende merken die wij in onze collectie hebben, is dat de sieraden zowel tijdloos als origineel zijn.

De sieraden worden bovendien vervaardigd uit verscheidene materialen waardoor er voor iedere kledingstijl een bijpassend sieraad  te vinden is. Voor elegante en trendy, maar ook simpele en kleurrijke sieraden kunt u bij Chimère terecht.

 

Momenteel vindt u onderstaande merken in onze sieradencollectie:

Over Chimère

In het winkelhart van Etten-Leur kunt u bij Chimère terecht voor de allerlaatste damesmode. Bent u op zoek naar een complete outfit of een mooie armband om uw nieuwe outfit helemaal af te maken? Voor kleding, schoenen, sieraden of tassen bent u bij ons aan het juiste adres.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Neem contact op!

Vragen over chimere of onze producten? Neem dan contact op met ons via:

Telefoonische zijn wij bereikbaar op: +31 (0)76 503 66699

Openingstijden

Wij zijn van maandag tot en met zondag geopend op de volgende tijden:

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 9:30 – 17:30
Woensdag 9:30 – 17:30
Donderdag 9:30 – 17:30
Vrijdag 9:30 – 21:00
Zaterdag 9:30 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00 (Iedere laatste zondag van de maand)

Onze locatie